Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

SON EN BREUGEL – Leerlingen van de groepen zeven van Basisschool de Harlekijn hebben afgelopen weken een bezoek gebracht aan de brandweer. Dit in het kader van het brandweerproject ‘Brááánd’.

harlekijn-bezoekt-brandweer
Tijdens het project is de brandweer bij De Harlekijn op bezoek gekomen. Ze hebben verteld wat ze allemaal doen en de kinderen hebben vragen mogen stellen. Als afsluiting van het project ‘Brááánd’ mochten de kinderen vorige week maandag naar de brandweerkazerne komen. Daar hebben ze uitleg gekregen over wat er allemaal in een brandweerauto zit en wat ermee gedaan wordt. Ook hebben ze mogen ervaren hoe het is om zo snel mogelijk een brandweerpak aan te trekken. En natuurlijk hebben ze zelf mogen spuiten met een brandslang. “Na afloop waren de leerlingen erg enthousiast en vonden ze het leuk om op deze actieve manier kennis te maken met de brandweer en alles wat erbij hoort. We willen de brandweer namens alle kinderen van groep 7a en 7b daarom bedanken”, aldus leerkracht Mariëlle Wijns van groep 7a.
Bron: http://son-en-breugel.kliknieuws.nl
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner