Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, 30 augustus 2013: Na ruim 22 jaar trouwe dienst als vrijwillig brandweerman is per 30 augustus 2013 een eind gekomen aan de hobby van Leo Bressers.

Leo Bressers heeft in een overvolle raadzaal afscheid genomen van brandweer Son en Breugel. Leo heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het functioneel leeftijds ontslag. Naast zijn actieve rol binnen het korps is Leo ook al vele jaren voorzitter van de brandweervereniging en kartrekker tijdens de bouw van de traditionele carnavalswagen.

Na lovende woorden van Post Commandant Harry van Uden, burgemeester Hans Gallaird, zijn drie dochters Stefanie, Daphne en Maaike en penningmeester van de brandweervereniging Jan Basten heeft Leo nog een dankwoord uitgesproken.

Hierbij bedankte hij alle genodigden voor hun aanwezigheid en in het bijzonder zijn directe collega’s met de woorden "zonder brandweervereniging geen goed korps, ook na de regionalisering"

Foto's: Brandweer Son en Breugel (Berry Vercoelen)
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner