Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Op 24 en 25 februari en 13 maart telkens van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdagochtend 15 maart van 9.00 tot 12.00 uur vinden er vier grootschalige brandweeroefeningen plaats.

Deze jaarlijkse compagnie oefening wordt gehouden op het terrein van de Rendac aan de Kanaaldijk Noord 20-21. De deelnemende eenheden en functionarissen zullen een opschaling met inzet van het waterpeloton oefenen.

Ondanks het feit dat de oefening plaatsvindt op het eigen (afgesloten) terrein van de Rendac kan het verkeer op de Kanaaldijk Noord hinder ondervinden van de oefening door de inzet van brandweerslangen die de rijbaan kruisen.

Om dit alles in goede en veilige banen te leiden gelden er tijdens de uren waarop de oefening plaatsvindt snelheidsbeperkende maatregelen op dit deel van de Kanaaldijk Noord. Deze maatregelen bestaan uit het inrichten van een 30-km zone en de inzet van verkeersregelaars.

De oefeningen worden gecoƶrdineerd door de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. Aan alle oefenmomenten zullen plusminus 60 personen en 15 brandweervoertuigen deelnemen.

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner